Contact

STUUR EEN BERICHT VIA HET CONTACTFORMULIER, BINNEN 1 UUR ANTWOORD!

Heb je een vraag? De meest voorkomende vragen hebben wij voor je verzameld. Mogelijk kunnen we je hiermee al helpen. Zo niet, stuur ons dan vooral een bericht via het contactformulier of mail naar info@123ongedierte.nl

Een van onze medewerkers zal binnen 1 uur al contact met je opnemen, wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Hartelijk dank!

Nadat je op de verzend-button klikt verschijnt er een melding op je scherm dat het contactformulier succesvol is verzonden. Ook ontvang je direct een automatisch bericht in je mailbox met daarin jouw ingevulde gegevens in het contactformulier. Vervolgens krijg je binnen 1 uur antwoord. Prettige dag!

 

Veel gestelde vragen

Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?
Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?
Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?
Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?
Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?
Betaal ik verzendkosten?
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
14 dagen GRATIS proberen?
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Geven jullie garantie?
Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
Hanteren jullie een privacybeleid?

Privacybeleid 123Ongedierte.nl

Versie 5.9
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 09 oktober 2017.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van 123Ongedierte.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat 123Ongedierte.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

123Ongedierte.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van 123Ongedierte.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van 123Ongedierte.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies