Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Klantenservice

Verzending & levering

Verpakking
Onze producten worden in een stevige doos verpakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verzendkosten
Wij verzenden alle bestellingen volledig GRATIS vanaf 2 stuks anders slechts € 4,95 in zowel Nederland als België!!

Bestellingen op werkdagen geplaatst vóór 17:00 uur, worden nog dezelfde dag verzonden.

Verzendmethode
Pakketten worden bezorgd door PostNL.

PostNL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u bij de 1e afleverpoging niet thuis, dan laat PostNL een berichtgeving met een code achter in uw brievenbus. Met deze code kunt u op de website van PostNL de 2e aflevering plannen op een dag die u past.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen.

Retouren & klachten

Wat houdt de ''14 dagen niet-goed-geld-terug" garantie in?

123Ongedierte.nl hanteert haar unieke “14 dagen niet-goed-geld-terug” garantie. Dit houdt in dat u een ontvangen artikel zonder opgaaf van reden, in goede originele verpakking, binnen 7 dagen retour mag sturen naar 123Ongedierte.nl en het aankoopbedrag minus de gemaakte verzendkosten van € 6,50 terug ontvangt.

U dient deze zending vooraf aan te melden via info@123Ongedierte.nl om de retourafwikkeling zo snel mogelijk te laten verlopen. De verzendkosten van de retournering zijn voor de koper.

Defecten dienen binnen 14 dagen na ontdekking van het defect te worden aangemeld. Bij een defect product krijgt u van ons kosteloos een nieuwe toegestuurd.


Annulering van uw bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen worden geannuleerd nadat u de bestelling heeft geplaatst en deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u verzendbevestiging. U kunt in geval van annulering een antwoord sturen op de orderbevestiging, u kunt contact met ons opnemen via info@123Ongedierte.nl. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen. Indien u de betaling van uw geannuleerde bestelling reeds heeft voldaan, storten wij het betaalde bedrag uiterlijk binnen veertien dagen terug.

Terugboeking bedrag
Indien u het bedrag van het retour gezonden artikel gecrediteerd wenst te hebben, wordt dit bedrag binnen 5 werkdagen, doch uiterlijk binnen 30 dagen, teruggeboekt op uw rekening.

Klachten
Waar gewerkt wordt, worden soms fouten gemaakt en dus kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Deze klacht kunt u bij ons melden via e-mail, voorzien van ordernummer en telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. U kunt de klacht sturen naar info@123Ongedierte.nl onder vermelding van 'klacht'. Per e-mail zullen wij de ontvangst van uw klacht bevestigen. Wij zullen, in overleg met u, het probleem zo goed en zo snel mogelijk oplossen. We zullen binnen 10 dagen reageren op uw klacht en met een passend voorstel komen.

Betalen

Betaalmogelijkheden

U wordt doorgelinkt naar de beveiligde site van MultiSafePay, waar u uw discrete betaling kunt verrichten.

Via iDEAL
Bij deze, veruit de meest populaire betaalmethode in Nederland kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Via creditcard
(Visa & MasterCard). Om uw gegevens zo veilig mogelijk te behandelen hebben wij deze betalingvorm uitbesteed aan MultisafePay. U hoeft geen account aan te maken bij MultisafePay en toch geniet u de volle bescherming.
Mister Cash (alleen voor België)
Bij deze, veruit de meest populaire betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De factuur
Nadat u een bestelling hebt geplaatst ontvangt u van ons altijd een orderbevestiging per e-mail. Op deze orderbevestiging vindt u alle informatie aangaande uw bestelling en deze is derhalve ook gelijk uw factuur. Zo houdt u ten allen tijden uw administratie goed op orde en heeft u alle informatie van eerdere bestellingen altijd en gelijk tot uw beschikking.

Mocht u voor uw administratie ook nog een kopie van uw factuur willen hebben dan kunt u deze altijd aanvragen. Hiervoor kunt u ons een mail sturen met uw ordernummer erbij vermeld en vragen om een pdf. bestand van uw factuur.

Prijzen
Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Voorraadinformatie / levertijd

Bestelt u vóór 17:00 uur? Dan wordt uw bestelling op werkdagen dezelfde dag nog verzonden.