Muizen in je woning of bedrijfspand?

Muizen in huis verjagen

muizen bestrijden last van muizenPest Reject 2000 muizen verjager

Last van muizen? Nu niet meer!

Muizen…… Iedereen kent het wel, het gepiep en de angst als ze voorbij lopen. Muizen in huis is gewoon vies,  onhygiënisch en ze brengen ziektes met zich mee. En als je niet direct met bestrijden begint dan worden het er steeds meer. Een jong muisje is na 2 maanden geslachtsrijp en heeft gemiddeld 6 tot 10 worpen met 5 á 6 jongen. Reken maar uit dus….

Wij hebben dé perfecte oplossing om muizen te bestrijden voor je en ook nog eens betaalbaar: muizen verjager Pest Reject 2000! Veilig muizen bestrijden op een diervriendelijke manier en zonder chemicaliën. En ook nog eens vele malen goedkoper dan een ongediertebestrijder langs laten komen!

Wanneer wordt de Pest Reject 2000 ingezet? Om muizen, zilvervisjes, vliegen, muggen, spinnen, papiervisjes, torren, fruitvliegjes, bijen, hommels, kevers, wantsen, mijten, teken, kakkerlakken, mieren en houtwormen te verjagen.

Lees hier wat onze klanten zeggen over de Pest Reject 2000 muizen verjager

Nooit meer last van muizen?

Muizen verjagen met ultrasone geluiden

Tegenwoordig wordt er, naast de bekende traditionele muizenvallen en muizengif, gewerkt met het uitzenden van ultrasone geluiden zoals de Pest Reject 2000 doet. Deze ultrasone geluiden zijn op een zodanig hoge frequentie uitgezonden dat muizen daar last van hebben maar de mensen ze niet horen. Een ideale en technologische uitkomst want nu hoef je zelf de dode muizen niet meer op te ruimen, ze gaan uit zichzelf weg! Mooier kan niet.

Tips tegen muizen in huis

  1. Zorg  ervoor datjee kruipruimte opgeruimd en netjes is. Haal nestelmateriaal zoals isolatie weg en leg er geen oude spullen neer. Lucht altijd de kruipruimte af en toe zodat de vocht eruit kan.
  2. Muizen en openingen…..maak deze altijd dicht. Een muis kan door openingen van 5 mm. Gebruik hierbij kit die muizen niet door kunnen knagen.
  3. Inspecteer de buitenkant van je woning of  bedrijfspand grondig op openingen. Maak gaten, sleuven en schuren dicht. Ventilatie kanalen en roosters afdichten met fijnmazig metalen gaas. Let goed op de dakrand dat die niet te ver open staat.
  4. Kijk op je zolder achter schotten of daar uitwerpselen liggen.
  5. Let op dichte beplanting om je woning of bedrijfspand, let op gaten en holen in de grond.
  6. Voorkomen is beter dan genezen. De Pest Reject 2000 houdt ongedierte op afstand. Dus als heb je nu geen last van muizen, voorkom bezoekjes van muizen door de Pest Reject 2000 preventief te plaatsen.
  7. Met onze muizen verjager wordt het ongedierte verjaagt en zal wel naar buiten moeten kunnen om te vluchten.
  8. Ruim je garage op. Hoe vaak zie je het niet dat een garage als opslagplaats wordt gebruikt met spullen die je nooit meer nodig hebt. Wie herkent dit probleem ? Zorg dat de garagepoort of deur goed afsluit. Controleer of rubber niet is weggevreten en open staat.
  9. Ramen en deuren goed afsluiten. Deuren die openstaan geven toegang tot je woning of bedrijfspand

Nooit meer last van muizen?

 

74.000+ KLANTEN UIT NEDERLAND EN BELGIE HEBBEN DANKZIJ DE PEST REJECT 2000 GEEN LAST MEER VAN MUIZEN EN ANDER ONGEDIERTE!

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over gepiep, geknaag en gezoem in hun woning of bedrijfspand. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel de Pest Reject 2000 vandaag nog en verjaag alle muizen uit je woning of bedrijfspand!

Wil jij net als velen ook jouw succes met de Pest Reject 2000 delen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.

beoordelingen muizen verjager

Lees hier wat onze klanten zeggen over de Pest Reject 2000 muizenverjager

Muizenbestrijden? Bestel de Pest Reject 2000

HOE WERKT DE PEST REJECT 2000 MUIZEN VERJAGER?

Pest Reject 2000 – dé effectieve verjager van muizen!

Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer muizen, vliegen, muggen, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….

Steek de Pest Reject 2000 eenvoudig in het stopcontact en de muizen blijven buiten een straal van 30 – 50 m². Om nog sneller resultaat te zien (en te behouden) raden wij doorgaans aan om per 30 m2 een Pest Reject 2000 te plaatsen in uw huis. De Pest Reject 2000 is ideaal om muizen te bestrijden, zilvervisjes, ratten, papiervisjes, spinnen en andere nare insecten en ongedierte.

Bij een gemiddelde woning in Nederland worden doorgaans zo’n 3 tot 5 apparaten gebruikt.

Deze revolutionaire ongediertebestrijder combineert twee technologieën:

1. Elektromagnetisme; zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor muizen, mieren, kakkerlakken, spinnen, ratten en andere kleine knaagdieren en maakt dat die verdwijnen.

2. Geluidsgolven; permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (muizen, muggen, vliegen, zilvervisjes, papiervisjes enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht slaan.

De Pest Reject 2000 doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet gebruiken als u konijnen of hamsters in huis heeft. Niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze muizen verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.

Last van muizen? Bestel de Pest Reject 2000

Veel gestelde vragen

Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?
Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?
Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?
Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?
Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?
Betaal ik verzendkosten?
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
14 dagen GRATIS proberen?
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Geven jullie garantie?
Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
Hanteren jullie een privacybeleid?