Zilvervisjes bestrijden? Zilvervisjes verjager kopen

zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden last van zilvervisjesPest Reject 2000 zilvervisjes verjager

Last van zilvervisjes? Nu niet meer!

Zilvervisjes zijn insecten van ongeveer 1 cm groot. Het lijf van de zilvervis is plat met zilveren schubben en loopt taps toe (een beetje als een wortel). Daarnaast heeft een zilvervisje vrij grote antennes aan zijn kop en 3 ‘aanhangels’ aan de achterkant. Zilvervisjes zijn in veel woningen te vinden, vooral nieuwbouw maar ook in oudere huizen.

Zilvervisjes houden van warmte en vocht. In 85% van de gevallen zijn deze kleine insecten dan ook te vinden in de keuken, zolder of badkamer. Zilvervisjes eten schimmels en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen en fruit maar ook kleding houden ze van.

Wij hebben dé perfecte oplossing om zilvervisjes te bestrijden voor je en ook nog eens betaalbaar: zilvervisjes verjager Pest Reject 2000! Veilig zilvervisjes bestrijden. En ook nog eens vele malen goedkoper dan een ongediertebestrijder langs laten komen!

Wanneer wordt de Pest Reject 2000 ingezet? Om muizen, vliegen, muggen, spinnen, zilvervisjes, papiervisjes, torren, fruitvliegjes, bijen, hommels, kevers, wantsen, mijten, teken, kakkerlakken, mieren en houtwormen te verjagen.

Lees hier wat onze klanten zeggen over de Pest Reject 2000 zilvervisjes verjager
Nooit meer last van zilvervisjes?

Zijn zilvervisjes schadelijk voor de gezondheid?

Zilvervisjes kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen of allergische reacties veroorzaken. Klachten die kunnen optreden zijn een loopneus en tranende ogen. Daarnaast kunnen zilvervisjes boeken, behang, muren of kleding aantasten. Het is beslist niet fijn om ze tegen te komen in je huis. De zilvervis is vooral een teken dat er een te hoge luchtvochtigheid in een ruimte heerst. Ook is de Zilvervis verzot op papier, dus als er behang, karton of boeken in de buurt zijn, zullen ze zich hierop uitleven. De zilvervis eet graag koolhydraten, zoals zetmeel, cellulose en suikers. Het is niet zo dat een goede hygiëne automatisch de zilvervis tegen gaat. Het heeft vooral te maken met een hoge vochtigheidsgraad.

Tips tegen zilvervisjes:

  • Zilvervisjes houden van een warme en vochtige omgeving. Zilvervisjes kunnen ook in een iets drogere omgeving overleven. Je maakt het de zilvervisjes moeilijk door je huis goed te ventileren: daarmee zorg je dat het huis niet te vochtig wordt.
  • Maak kieren en naden dicht met kit. Zo kunnen de visjes zich niet door het huis verspreiden.
  • Zilvervisjes zitten vaak op zolders waar een cv-ketel hangt. Berg boeken en papieren daar op in afsluitbare plastic boxen.
  • Als boekenkasten en schilderijen op warme plaatsen staan, kijk dan regelmatig of ze geen vraatschade hebben.
  • Ga je behangen? Breng het behang dan naadloos aan. Zilvervisjes kruipen graag achter loszittende stukken behang.

Nooit meer last van zilvervisjes?

74.000+ KLANTEN UIT NEDERLAND EN BELGIE HEBBEN DANKZIJ DE PEST REJECT 2000 GEEN LAST MEER VAN ZILVERVISJES!

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over gepiep, geknaag en gezoem in hun woning of bedrijfspand. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel de Pest Reject 2000 vandaag nog en verjaag alle zilvervisjes uit je woning of bedrijfspand!

Wil jij net als velen ook jouw succes met de Pest Reject 2000 delen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.

beoordelingen zilvervisjes verjager

Lees hier wat onze klanten zeggen over de Pest Reject 2000 zilvervisjes verjager

Zilvervisjes bestrijden? Bestel de Pest Reject 2000

HOE WERKT DE PEST REJECT 2000 ZILVERVISJES VERJAGER?

Pest Reject 2000 – dé effectieve verjager van zilvervisjes!

Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer muggen, vliegen, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….

Steek de Pest Reject 2000 eenvoudig in het stopcontact en de parasieten blijven buiten een straal van 30 – 50 m². Om nog sneller resultaat te zien (en te behouden) raden wij doorgaans aan om per 30 m2 een Pest Reject 2000 zilvervisjes verjager te plaatsen in uw huis. De Pest Reject 2000 is ideaal om zilvervisjes te bestrijden, muizen, ratten, papiervisjes, spinnen en andere nare insecten en ongedierte.

Bij een gemiddelde woning in Nederland worden doorgaans zo’n 3 tot 5 apparaten gebruikt.

Deze revolutionaire ongediertebestrijder combineert twee technologieën:

1. Elektromagnetisme; zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor spinnen, mieren, kakkerlakken, muizen, ratten en andere kleine knaagdieren en maakt dat die verdwijnen.

2. Geluidsgolven; permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (muggen, vliegen, zilvervisjes, papiervisjes enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht slaan.

De Pest Reject 2000 doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet gebruiken als u konijnen of hamsters in huis heeft. Niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze zilvervis verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.

Last van zilvervisjes? Bestel de Pest Reject 2000

Veel gestelde vragen

Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?
Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?
Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?
Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?
Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?
Betaal ik verzendkosten?
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
14 dagen GRATIS proberen?
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Geven jullie garantie?
Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
Hanteren jullie een privacybeleid?